Styret ved en friskole har et stort ansvar, og er øverste ansvarlig for skoledriften. Styret skal sørge for at skolen tilbyr opplæring i samsvar med regelverket.

Dette styrekurset retter seg mot styremedlemmer og daglig leder/rektor, og tar for seg lovverk friskolene må forholde seg til, vanlige problemstillinger og utfordringer, og rollefordeling og ansvar. Kursholder er advokat Bjørn Brodwall som har lang erfaring fra friskolesektoren.

Kurset er til sammen seks timer, og holdes over to dager. Kurset er «live», og vil ikke være tilgjengelig i opptak. Derfor er det viktig at du sjekker at tidspunktene passer for deg før du melder deg på:

  • Mandag 16. november kl. 12.30-16.00
  • Tirsdag 17. november kl. 12.30-16.00

Det er satt av tid til en pause på ca 30 minutter hver dag.

Påmeldingsfrist: 2. november.
Pris: 1500 kroner per person. Vi sender faktura fra og med 2. november.
Påmelding er bindende.

Kurset foregår over Zoom og alle påmeldte vil få lenke til kurset tilsendt på epost før kurset starter. Derfor trenger vi en personlig epost til hver deltaker. Bruk skjemaet under for å melde deg på.

Påmelding digitalt styrekurs

  • Du vil motta en bekreftelse på eposten du oppgir her.
  • Er du påmeldt fra en montessoribarnehage eller -skole? Da har vi allerede informasjonen vi trenger for å sende faktura. Dersom du ønsker en annen fakturaadresse for kurset, kan du skrive den inn her:
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.