Flora Montessoriskole SA
Søknadsfrist: 7.juli 2021
Varighet: Vikariat
Oppstart: 11.august 2021 *

Stilling ledig som 60% lærer
Vi søker en engasjert Grunnskolelærer 1-7 (30 studiepoeng i Norsk, Engelsk og matematikk) til vår nye Montessoriskole.
Tidligere relevant arbeidserfaring er en fordel. Lønn etter avtale. Til stillingen kreves fremlagt politiattest i henhold til Opplæringslovens § 10-9 før tilsetting.

Egenskaper: God kommunikasjonsevne, god evne til å lære bort, personlig egnethet, engasjert og inspirerende, løsningsfokusert, yte det lille ekstra, positiv, nysgjerrig og lærevillig. Like å jobbe i team og kunne se potensialet som ligger i hvert enkelt barn. Du må beherske norsk språk flytende, både skriftlig og muntlig.

Hva kan skolen tilby: En unik mulighet til å være med å starte opp en ny skole, med et nytt tilbud i Stjørdal kommune! Dette er spennende tider for oss, og vi har en visjon om å legge til rette for en god montessoripedagogisk skole, der barna får et trygt og godt miljø, og skape et nytt hjerte i bygda.
Vi er en barneskole 1.-7.trinn, med 30 elevplasser.
Flora Montessoriskole er en friskole med 85% statsstøtte, dvs at skolen følger friskoleloven og er underlagt utdanningsdirektoratets tilsyn. Skolen følger montessoripedagogiske prinsipper og har en egen læreplan.

Om arbeidsgiveren: Flora Montessoriskole SA er et samvirkeforetak. Styret har et overordnet ansvar for driften, men rektor har ansvar for at lover og forskrifter blir fulgt opp i forhold til gjeldende regelverk og styrets vedtekter. Styret ønsker et godt samarbeid, og at rektor at ansvaret for skolens hverdag.

Om stedet: Flornes (Flora) er en trivelig bygd i Stjørdal kommune, midt mellom Stjørdal og Meråker. Kort vei til hele verden med Trondheim Lufthavn Værnes en halvtimestid unna, og en liten time unna Trondheim. E6 og E14 er hovedveiene. Buss Meråker – Stjørdal for kollektivt tilbud, busser går også til Storlien (Sverige). Tog: Nordlandsbanen og Trønderbanen (Stjørdal) Nabotåget til Sverige (Hell eller Meråker) og Dovrebanen (Trondheim). Hurtigruten fra Trondheim. Ellers kan Flora tilby masse natur; skog, fjell (Roltdalen Nasjonalpark), turposter og tursteder, Stjørdalselva og laksefiske ikke minst!

Aktuelle søkere blir fortløpende kalt inn til jobbintervju

Søknad sendes på e-post til:  hilde@floramontessori.no  

Ved spørsmål, ta kontakt på e-post eller 481 46 217

Hilde Ølstørn

Rektor