Flora Montessoriskole søker rektor

Flora Montessoriskole søker rektor

Flora Montessoriskole SA
Søknadsfrist: 15.mai 2019
Varighet: Fast
Oppstart: 1.august 2019 *

Stilling ledig som 50% rektor/daglig leder

Vi søker en engasjert rektor til vår nye Montessoriskole som har oppstart høsten 2019. I oppstartsfasen setter vi stillingen til 50%, men denne kan økes så fort elevtallet øker! Rektor trenger ikke å ha montessoripedagogikken, men det er en fordel. Til stillingen kreves fremlagt politiattest i henhold til Opplæringslovens § 10-9 før tilsetting.

Arbeidsoppgaver:

  • Pedagogisk- og daglig leder av skolen
  • Sørge for et godt skole/hjem – samarbeid sammen med skolens ansatte.
  • Skape et godt arbeidsmiljø for både store og små sammen med skolens ansatte.
  • I samarbeid med styret, oppfylle skolens verdier og formål.
  • Ansvaret for budsjett, resultat og tilsettinger av ansatte ved skolen.

Egenskaper: God kommunikasjonsevne, god lederevne, personlig egnethet, engasjert og inspirerende, løsningsfokusert, yte det lille ekstra, positiv, nysgjerrig og lærevillig. Du må beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig.

Hva kan skolen tilby: en unik mulighet til å være med å starte opp en ny skole, med et nytt tilbud i Stjørdal kommune! Dette er spennende tider for oss, og vi har en visjon om å legge til rette for en god montessoripedagogisk skole, der barna får et trygt og godt miljø, og skape et nytt hjerte i bygda. Vi er en barneskole 1.-7.trinn, med 30 elevplasser. Det jobbes med å starte opp en montessoribarnehage i samme bygg, med egen drift og godt samarbeid. Flora Montessoriskole er en friskole med 85% statsstøtte, dvs at skolen følger friskoleloven og er underlagt utdanningsdirektoratets tilsyn. Skolen følger montessoripedagogiske prinsipper og har en egen læreplan.

Om arbeidsgiveren: Flora Montessoriskole SA er et samvirkeforetak. Styret har et overordnet ansvar for driften, men rektor har ansvar for at lover og forskrifter blir fulgt opp i forhold til Norske lover og styrets vedtekter. Styret ønsker et godt samarbeid, og at rektor at ansvaret for skolens hverdag.

Om stedet: Flornes (Flora) er en trivelig bygd i Stjørdal kommune, midt mellom Stjørdal og Meråker. Kort vei til hele verden med Trondheim Lufthavn Værnes en halvtimestid unna, og en liten time unna Trondheim. E6 og E14 er hovedveiene. Buss Meråker – Stjørdal for kollektivt tilbud, busser går også til Storlien (Sverige). Tog: Nordlandsbanen og Trønderbanen (Stjørdal) Nabotåget til Sverige (Hell eller Meråker) og Dovrebanen (Trondheim). Hurtigruten fra Trondheim. Ellers kan Flora tilby masse natur; skog, fjell (Roltdalen Nasjonalpark), turposter og tursteder, Stjørdalselva og laksefiske ikke minst!

* Stillingen utlyses med forbehold om at vi får startet opp august 2019 – om vi får nok elever og ansatte i rett tid, hvis ikke er januar 2020 neste mål for oppstart.

Søknad sendes til:
Flora Montessoriskole SA
v/ Joakim Ølstørn
Mølsknesveien 184
7525 Flornes

eller floramontessoriskole@outlook.com

Ved spørsmål, ta kontakt på e-post eller 98 66 41 27