Her finner du en oversikt over kurs, konferanser og andre arrangementer. Klikk på lenkene for mer informasjon. Savner du noe? Tips oss gjerne!

Digitalt styrekurs med advokat Bjørn Brodwall
Sitter du styret til en montessoriskole? Da har du et stort ansvar! Du kan nå ta vårt digitale styrekurs når det passer deg. Les mer om kurset og kjøp det her.

NOVEMBER

2. november – 9. desember: AMI Assistants Certificate (Orientation) Course 0-3 (online)
Dette kurset er aktuelt for deg som jobber i en montessoribarnehage, men ikke er montessoripedagog. Arrangør er Maria Montessori Institute i London. Les mer om kurset her.

6.-7. november: Fordypningskurs i tidslinjer på Gardermoen
Tema vil være tidslinjer, med tittel «Et dypdykk i dyp tid: Livets tidslinje og Menneskenes tidslinje». Les mer og meld deg på her.

15.-16. november: Montessori Norges lederkonferanse på Gardermoen
Montessori Norges lederkonferanse for medlemsskoler og -barnehager. Les mer og meld deg på her.

16. november: 6-12 AMI Assistant Certificate (online)
Dette kurset er aktuelt for alle som ikke har montessoriutdanning, men jobber i en montessoriskole. Kurset egner seg også for foresatte og andre som ønsker å fordype seg i montessoripedagogikk. Kursholder er Cordula Arana, og arrangør er Montessori Institute Prague. Les mer og meld deg på her.

29. november – 16. desember: AMI Assistants Certificate (Orientation) Course 6-12 (online)
Dette kurset er aktuelt for deg som jobber i en montessoriskole, men ikke er montessoripedagog. Arrangør er Maria Montessori Institute i London. Les mer om kurset her.

30. november: Montessori for Dementia and Ageing (online)
This innovative approach to dementia care for families and professionals enhances quality of life for people living with dementia. It creates an environment in which individuals can do as much for themselves as possible with meaningful roles, routines and activities tailored to the individual. Kursarrangør er Maria Montessori Institute, les mer her.

2022

JANUAR

31. januar – 16. mars: AMI Assistants Certificate (Orientation) Course 0-3 (online)
Dette kurset er aktuelt for deg som jobber i en montessoribarnehage, men ikke er montessoripedagog. Arrangør er Maria Montessori Institute i London. Les mer om kurset her.

 

FEBRUAR

Fra og med 17. februar: Grunnkurs i montessoripedagogikk (digitalt og fysisk på Bakkenteigen)
Vi planlegger grunnkurs i montessoripedagogikk for aldersgruppene 3-6 og 6-12 med digitale samlinger 17.-19. februar og 24.-26. februar, samt med fysisk oppmøte i uke 9. Dette er kursene som tidligere ble kalt AMI Assistant Certificate.  Vi jobber med å få på et kurs for 0-3 til samme tid og sted. Mer informasjon kommer.

APRIL

19. april – 26. mai: AMI Assistants Certificate (Orientation) Course 3-6 (online)
Dette kurset er aktuelt for deg som jobber i en montessoribarnehage, men ikke er montessoripedagog. Arrangør er Maria Montessori Institute i London. Les mer om kurset her.

 

MAI

6.-7. mai: The 7th Nordic Montessori Conference i Bergen
Mer informasjon kommer, og den vil du finne her.

2023

 

MARS

6.-12.mars: Global Montessori Games 2023 i Drammen
Heltberg Private Gymnas Drammen og Drøbak Montessori er vertskap. Arrangement for elever fra 14 til 17 år, les mer om arrangementet og påmelding her.

JULI

12.-15. juli: 29th International Montessori Congress i Bangkok
Hvert fjerde år arrangeres det internasjonal montessorikongress med deltakere fra hele verden. Konferansen skulle ha blitt arrangert sommeren 2021, men er utsatt på grunn av covid-19. Arrangørene vil legge ut informasjon på denne nettsiden.