Her finner du en oversikt over kurs, konferanser og andre arrangementer. Klikk på lenkene for mer informasjon. Savner du noe? Tips oss gjerne!

Kurs du kan ta når som helst:

Digitalt styrekurs med advokat Bjørn Brodwall
Sitter du styret til en montessoriskole? Da har du et stort ansvar! Du kan nå ta vårt digitale styrekurs når det passer deg. Les mer om kurset og kjøp det her.

Montessori Sports: Digitalt kurs om barn, idrett og montessoripedagogikk.
Du finner mer informasjon her.

 

AUGUST

8.-17. august: AMI Adolescent Orientation (12-18) i Tsjekkia
Grundig innføringskurs i montessoripedagogikk for det tredje utviklingstrinnet (12-18). Kurset egner seg godt for deg som jobber i ungdomsskolen, men ikke er montessoripedagog, eller montessoripedagoger som har utdanning for 6-12. Blant kursholderne er Jenny Marie Höglund og Karl Bruun. Kurset arrangeres av Montessori Institute Prague. Les mer her.

 

SEPTEMBER

01. september: AMI Assitants Certificate Course 0-3 (online)
Grundig innføringskurs i montessoripedagogikk for barn fra 0-3. Kurset egner seg godt for deg som jobber i en montessoribarnehage, men ikke er montessoripedagog. Det vil også være nyttig for foreldre, og alle som ønsker å lære mer om barn og barns utvikling. Kurset arrangeres av Montessori Institute Prague i Tsjekkia. Les mer og meld deg på her.

2. september: Nasjonal Montessori ungdomsskolekonferanse i Bergen
daVinci Montessoriskole og Montessori Norge ser fram til å samle montessoriungdomsskolene til konferanse! Pris per deltaker er 400 kroner. Les mer og meld deg på her.

3. september – 3. desember: AMI Assistants Certificate (Orientation) Course 0-3 (online)
Grundig innføringskurs i montessoripedagogikk for barn fra 0-3. Kurset egner seg godt for deg som jobber i en montessoribarnehage, men ikke er montessoripedagog. Det vil også være nyttig for foreldre, og alle som ønsker å lære mer om barn og barns utvikling. Kurset arrangeres av Maria Montessori Institute i London. Les mer og meld deg på her.

9. september: AMI Assitants Certificate Course 3-6 (online)
Grundig innføringskurs i montessoripedagogikk for barn fra 3-6. Kurset egner seg godt for deg som jobber i en montessoribarnehage, men ikke er montessoripedagog. Det vil også være nyttig for foreldre, og alle som ønsker å lære mer om barn og barns utvikling. Kurset arrangeres av Montessori Institute Prague i Tsjekkia. Les mer og meld deg på her.

19. september – 11. november: Virtual AMI Adolescent Orientation 12-18
Grundig innføringskurs i montessoripedagogikk for ungdommer (12-18). Kurset egner seg for deg som jobber i en montessoriungdomsskole. Arrangør er Train Montessori. Les mer og meld deg på her.

24. september – 5. november: Montessori in the Home 0-3 (online course)
Explore why these early years are important and are the critical foundation for lifelong learning. Learn about preparing the home environment, supporting language, encouraging independence and movement, and topics of interest to the group such as toilet independence and weaning. This online course has six sessions. Arrangør er Maria Montessori Institute i London. Les mer og meld deg på her.

29. september: Søkelys på Montessoribarnehager i Oslo
En dag for inspirasjon, utforskning av løsninger og nettverksbygging. Arrangør er Waterpark Montessori. Les mer og meld deg på her: Søkelys på Montessoribarnehager

 

OKTOBER

7.-9. oktober: Montessori Europe Annual Congress 2022 i Amsterdam
Montessori Europes årlige konferanse. Tema i år er Language and Communication. Les mer her.

31. oktober – 8. desember: AMI Assistants Certificate (Orientation) Course 3-6 (online)
Grundig innføringskurs i montessoripedagogikk for barn fra 3-6. Kurset egner seg godt for deg som jobber i en montessoribarnehage, men ikke er montessoripedagog. Kurset arrangeres av Maria Montessori Institute i London. Les mer og meld deg på her.

 

NOVEMBER

10. november – 13. desember: AMI 6-12 Assistant Certificate Course (online)
Grundig innføringskurs i montessoripedagogikk for barn fra 6-12. Kurset egner seg godt for deg som jobber i en montessoriskole, men ikke er montessoripedagog. Kurset arrangeres av Montessori Institute Prague. Les mer og meld deg på her.

28. november – 15. desember: AMI Assistants Certificate (Orientation) Course 6-12 (online)
Grundig innføringskurs i montessoripedagogikk for barn fra 6-12. Kurset egner seg godt for deg som jobber i en montessoriskole, men ikke er montessoripedagog. Kurset arrangeres av Maria Montessori Institute i London. Les mer og meld deg på her.

 

2023

 

MARS

6.-12.mars: Global Montessori Games 2023 i Drammen
Heltberg Private Gymnas Drammen og Drøbak Montessori er vertskap. Arrangement for elever fra 14 til 17 år, les mer om arrangementet og påmelding her.

 

AUGUST

2.-5. august: 29th International Montessori Congress i Bangkok
Hvert fjerde år arrangeres det internasjonal montessorikongress med deltakere fra hele verden. Konferansen skulle ha blitt arrangert sommeren 2021, men er utsatt på grunn av covid-19. Arrangørene vil legge ut informasjon på denne nettsiden.