Montessoripedagoger til Holmstrand Internasjonale Montessori

Vi søker etter montessoripedagoger til barnehagen og skolen. Vi er ute etter mennesker som har lyst til å være med på å utvikle vårt fagmiljø, og å lage et godt læringsmiljø for barn og voksne.

Vi har en barnehage med 92 plasser, en barneskole med 112 plasser, et flott nytt bygg designet for montessorimetoden og oss. Og til tross for noen politiske humper i veien har vi også et plan om å starte ungdomsskole.

Vi ligger flott til på toppen av Holmestrand, med utsikt over Oslofjorden, og med nærhet til skog og mark, Drammen og Oslo.

Vi har et faglig fellesskap på ca. 40 dyktige voksne. Barnehagelærere, skolelærere, montessoripedagoger, fagarbeidere, spesialpedagoger, barnevernspedagoger, psykologer, m.f. Mange med over 10 års erfaring i montessorimiljøet, og heldigvis har vi også flere unge nyutdannede med friske øyne og kortere erfaring. Vi ønsker å bli den beste utgave av oss selv, og vi ønsker å bli gode sammen med alle andre montessoribarnehager og skoler i Norge.

Vi vokser, og det nærmeste året ønsker vi å rekruttere 2 til 4 montessoripedagoger som har lyst å være med på vår spennende reise. Hvis du lurer på hvordan vi har det, hva vi kan tilby, og hvordan du kan passe inn og bidra så er det bare å ta kontakt. Vi trenger ikke en søknad eller CV i første omgang. En epost eller telefon er nok. Vi ønsker å utvikle miljøet, og du kan enten være en erfaren montessoripedagog, eller en ny og nysgjerrig pedagog som vil lære og forstå mer om montessorimetoden.

Ta kontakt med:
Irene Soria på epost irene@montessoribarnehage.no eller på mobil 92218126
Jeanette Johansen Vika jeanette@montessoriskolen.no eller på mobil 99328831
Carsten Tobiassen på carsten@montessoriskolen.no eller på mobil 93274262