Nasjonal kongress 2019

Norsk Montessoriforbund ønsker å samle hele det norske montessorimiljøet, og inviterer alle ansatte ved landets montessoriskoler og -barnehager til montessorikongress på Clarion Hotel Gardermoen lørdag 23. mars 2019.

Påmeldingsfristen har gått ut – ta kontakt med oss på epost dersom du ønsker å melde deg på.

Foredrag, stands og workshops
Programmet begynner kl. 9 lørdag morgen, og varer til kl. 17. Deretter blir det treretters festmiddag og underholdning lørdag kveld.

Lørdag formiddag får vi besøk av anerkjente foredragsholdere fra det internasjonale montessorimiljøet, før vi tar en lang lunsj med mulighet for å snakke sammen og besøke stands med blant annet montessorimateriell. På ettermiddagen er det et bredt utvalg av workshops for ulike målgrupper.

Se hele programmet for kongressen her, utstillere på kongressen her og en oversikt over workshops her.

Kurs i Inclusive Education
To dager før kongressen, torsdag 21. og fredag 22. mars, arrangerer vi kurs i Inclusive Education. Dette kurset er rettet mot montessoripedagoger, spesialpedagoger og lærere som jobber med barn med spesielle behov i et montessorimiljø. Kursholder er Silvia Dubovoy, som har en doktorgrad innen psykologi og jobber ved The Montessori Institute of San Diego.

Mer informasjon om kurs i Inclusive Education

NB: Dette kurset er nå fullt.

Landsmøte
Søndag 24. mars fra kl. 10 til kl. 16 holder Norsk Montessoriforbund Landsmøte. Informasjon om landsmøtet er sendt ut til alle medlemsskoler, -barnehager og lokalforeninger. Les mer om påmelding her.

Påmelding og priser
Vær obs på at påmelding må gjøres for hver enkelt deltaker, selv om vi sender en samlet faktura for alle påmeldte til den enkelte skole eller barnehage. Alle påmeldte vil få epost med praktisk informasjon og vil også få mulighet til å velge en workshop i forkant av kongressen. Derfor ønsker vi en personlig epostadresse til alle deltakere.

Kongress:
1-4 deltakere fra samme enhet: 2000 kroner per person.
5 eller flere deltakere fra samme enhet: 1600 kroner per person.
Prisen inkluderer internasjonale foredragsholdere, et bredt utvalg workshops, tilgang til utstillere og stands, kaffe/te, pausemat, lunsj og treretters festmiddag med underholdning.

Inclusive Education-kurs:
To hele dager med kurs, inkludert lunsj, pausemat og kaffe/te: 2600 kroner.

Hotellrom på Comfort Hotel Runway:
Enkeltrom: 890 kroner per natt inkl. frokost
Dobbeltrom: 1090 kroner per natt inkl. frokost (540 kroner per person)