Stilling ledig som 80-100% montessorilærer

Flora Montessoriskole SA
Søknadsfrist: 17. juli 2022
Varighet: Fast
Oppstart: 1. August 2022

Stilling ledig som 80-100% montessorilærer
Vi søker en engasjert lærer til vår nye Montessoriskole, som har oppstart høsten 2019.
Grunnskolelærer 1.-7. trinn, med godkjent montessoriutdanning. Tidligere relevant arbeidserfaring er en fordel. Lønn etter avtale. Til stillingen kreves fremlagt politiattest i henhold til Opplæringslovens § 10-9 før tilsetting.

Egenskaper: God kommunikasjonsevne, god evne til å lære bort, personlig egnethet, engasjert og inspirerende, løsningsfokusert, yte det lille ekstra, positiv, nysgjerrig og lærevillig. Like å jobbe i team og kunne se potensialet som ligger i hvert enkelt barn. Du må beherske norsk språk flytende, både skriftlig og muntlig.

Hva kan skolen tilby: En trygg og fin arbeidsplass, med små forhold for gode arbeidsmiljø både i klasserom og i lærerstaben. En unik mulighet til å være med å legge til rette for en god montessoripedagogisk skole, der barna har et trygt og godt miljø, og å skape et nytt hjerte i bygda.
Vi er en barneskole 1.-7.trinn, med 30 elevplasser. Flora Montessoriskole er en friskole med 85% statsstøtte, dvs at skolen følger friskoleloven og er underlagt utdanningsdirektoratets tilsyn. Skolen følger montessoripedagogiske prinsipper og har en egen læreplan.

Om arbeidsgiveren: Flora Montessoriskole SA er et samvirkeforetak. Styret har et overordnet ansvar for driften, men rektor har ansvar for at lover og forskrifter blir fulgt opp i forhold til gjeldende regelverk og styrets vedtekter. Styret ønsker et godt samarbeid, og at rektor at ansvaret for skolens hverdag.

Om stedet: Flornes (Flora) er en trivelig bygd i Stjørdal kommune, midt mellom Stjørdal og Meråker. Kort vei til hele verden med Trondheim Lufthavn Værnes en halvtimestid unna, og en liten time unna Trondheim. E6 og E14 er hovedveiene. Buss Meråker – Stjørdal for kollektivt tilbud, busser går også til Storlien (Sverige). Tog: Nordlandsbanen og Trønderbanen (Stjørdal) Nabotåget til Sverige (Hell eller Meråker) og Dovrebanen (Trondheim). Hurtigruten fra Trondheim. Ellers kan Flora tilby masse natur; skog, fjell (Roltdalen Nasjonalpark), turposter og tursteder, Stjørdalselva og laksefiske ikke minst!

Søknad sendes til:
Flora Montessoriskole SA             eller floramontessoriskole@outlook.com
v/ Joakim Ølstørn                            Ved spørsmål, ta kontakt på e-post eller 98 66 41 27
Mølsknesveien 184
7525 Flornes