Styrer i Forskningsparken Montessori

Vi søker styrer/daglig leder til Norges eneste barnehage bygget spesielt tilpasset Montessori filosofi!

Alle rom og utforming er tilpasset barnas behov og premisser.

Forskningsparken Montessori er en barnehage med 2 avdelinger med til sammen 39 barn. Her står observasjoner og respekt for barna og hva de kan utrette med riktig stimulering og støtte helt sentralt i alle hverdagens læringssituasjoner.

Vår flotte barnehage ligger plassert like ved Blindern T-bane stasjon, i naturskjønne omgivelser, i området som kalles Forskningsparken.

Vi søker etter er en styrer som trives med å ha det totale ansvaret for den daglige driften og som kan lede utviklingsarbeidet for hele barnehagen.

Arbeidsoppgaver vil bestå av daglig drift av barnehagen i samsvar med lov og rammebetingelser, personalledelse, veiledning, økonomi, strategi og videreutvikling av barnehagen.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper vi ser etter hos deg er at du er godkjent barnehagelærer og erfaring innen ledelse av barnehage er ønskelig. God kunnskap og interesse for Montessori pedagogikk / utdannelse innen Montessori og/eller ønske om videreutdanning innenfor feltet.

  • Meget gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • Evne til å tenke nytt og være løsningsorientert
  • Strukturert og tydelig som leder
  • Personlig egnethet vektlegges

Det stilles krav om godkjent politiattest

Vi kan tilby deg dedikerte arbeidskollegaer og foresatte, forutsigbar økonomi, gode utviklingsmuligheter, gode ferie- og lønnsbetingelser og frihet i arbeidet

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Cecilie Halstensen tlf: 91906163

Søknad, CV og referanse sendes: mona@oslotech.no