Utstillere på Nasjonal kongress 2019

Du finner utstillerne våre rett utenfor kongresshallen på lørdag.

Propé og Nienhuis Montessori kommer til kongressen med en stor utstilling montessorimateriell for alle alderstrinn!

Kongresstilbud:

  • Deltakere får 10% avslag på bestillinger under kongressen og via www.prope.se i hele mars. Bruk koden «NORGE».
  • Deltakere får 20% avslag på materiell som stilles ut under kongressen.

Vil du planlegge innkjøpene dine? Se ny katalog fra Nienhuis her og last ned ordrelisten her.

 

Mark Powell: Montessori Math Cards

Take the uncertainty out of math instruction – Mark Powell tilbyr også montessorimateriell, og har med seg matematikk-kort som kan brukes tverrfaglig for elever i aldersgruppen 9-15. Les og se mer her.

 

Spør Steve Hughes om forskning

Vil du vite mer om Montessori og forskning, og er nysgjerrig på verktøyene som brukes og hvordan din skole/barnehage kan bidra? Snakk med Steve Hughes i pausen!

 

Waterpark Montessori International tilbyr kurs og MACTE-godkjent videreutdanning i montessoripedagogikk for alle alderstrinn i Norge.

 

Duhovka Institute (AMS og MACTE-godkjent) har startet opp på Hamar i år, og tilbyr samlingsbasert videreutdanning i montessoripedagogikk for aldersgruppene 2,5-6 og 6-12.

 

Videreutdanningen i montessoripedagogikk (60 studiepoeng) ved Universitetet i Sørøst-Norge er samlingsbasert, og per i dag den eneste tilbyderen i Norge som gir studiepoeng. Årlig oppstart i januar.

 

Musikkundervisning med motivasjon, mestring og personlig utvikling i forsetet. Ec-play er et innovativt og lavterskel undervisningsopplegg, uten krav til forkunnskaper eller talent før vi kan begynne å spille instrumenter sammen.

 

Legg til rette for gode samtaler, og skap gode relasjoner med FuelBox. Gjennom refleksjoner og gode samtaler om identitet, verdier, følelser, drømmer og samfunnet vårt, vil elevene utvikles og deres relasjoner bli styrket.

PBL Mentor tilbyr digitale løsninger for barnehage og skole. PBL Mentor HMS er et digitalt verktøy der du kan registrere, dokumentere og ha oversikt over alt HMS-arbeidet i barnehage og skole. PBL Mentor Kidplan gjør det enkelt å  registrere alt som skjer i barnehagen/skolen og holde foreldrene oppdatert. Legg ut beskjeder, bilder og planer på innlogget område til foreldrene. Bruk mobilen til å registrere oppmøte, ferie, sovetider og bleieskift. Du får også en brukervennlig og moderne nettside for å markedsføre barnehagen.