Årets lederkonferanse blir digital og arrangeres mandag 2. november. Også den internasjonale konferansen for montessoriledere, Lead Montessori, blir arrangert online i år på grunn av covid-19. Vi håper at disse to konferansene til sammen vil gi nyttig informasjon, inspirasjon og være en god møteplass for skole- og barnehagelederne. Påmelding til Montessori Norges lederkonferanse gjør du i skjemaet nederst på denne siden, påmelding til Lead Montessori gjør du her.

(Og så gleder vi oss stort til at vi forhåpentligvis endelig møtes i den virkelige verden i 2021!)

Digital lederkonferanse med Montessori Norge 2. november
Denne konferansen er gratis og arrangeres via Zoom. Vi ber likevel om forhåndspåmelding, slik at vi får sendt dere lenke til møtet på epost i forkant. Påmeldingsfristen er torsdag 29. oktober.

Tidspunkt: Kl. 9-12.30 (inkludert korte pauser)

Både Utdanningsdirektoratet og Private Barnehagers Landsforbund vil delta med informasjon om aktuelle saker. I tillegg vil vi ha en dynamisk økt, der vi sammen fordyper oss og diskuterer et eller to viktig tema for alle skolene og barnehagene. Vi har satt kompetanseheving som et tema (knyttet til ordningene Dekomp og Rekomp for skoler og barnehager), og vi ser på muligheten for å legge til et tema til. Mer informasjon og detaljert innhold kommer snart.

Lead Montessori 19.-21. november
Lead Montessori er en stor, internasjonal lederkonferanse skreddersydd for ledere i montessoriskoler og -barnehager. Konferansen som vanligvis arrangeres i Praha er digital i år, og vi håper at det gir enda flere muligheten til å delta.

Foredragsholderne er mange, blant dem Kathy Minardi, Peter Davidson, Sue Pritzker, Steve Hughes og «våre egne» Madlena Ulrich og Karl Bruun. I tillegg vil Nina Johansen og Carla Foster bidra i en samtale om Big History med David Christian, som deltok på vår norske montessorikongress i 2019.

Les mer om foredragsholdere, programmet og hvordan du melder deg på her.

Påmelding til Montessori Norges lederkonferanse 2. november:

Påmelding digital lederkonferanse 2020

  • Du vil motta en bekreftelse på eposten du oppgir her.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.