Mandag 15. og tirsdag 16. november inviterer Montessori Norge til lederkonferanse på Gardermoen.

Konferansen er for ledere i våre medlemsskoler og -barnehager. Vi gleder oss til å endelig kunne møtes fysisk igjen på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, til to innholdsrike og sosiale dager med faglig påfyll, erfaringsdeling og informasjon.

Du finner påmelding nederst på denne siden, påmeldingsfristen er 1. november.

Sue Pritzker

Mandag kl. 10-16: Montessoriledelse med Sue Pritzker
Mandagen er forbeholdt inspirasjon og utvikling for ledere og administrasjon i montessoriskoler og -barnehager med Sue Pritzker. Hun er drivende dyktig, og er internasjonalt anerkjent for sine mange års erfaring i å utdanne, bistå og veilede ledere innen Montessori. Sue kommer til Gardermoen og gleder seg til å bli kjent med det norske montessorimiljøet, og med mål om å både gi inspirasjon og konkrete verktøy dere kan ta med dere i hverdagen som ledere i et montessorimiljø. Les mer om Sue Pritzker og program for dagen her.

Mandag kveld kl. 19 blir det felles festmiddag på hotellet for deltakerne.

Tirsdag kl. 9-15: Informasjon fra Montessori Norge, lovverk, refusjon av utgifter til spesialundervisning med mer
Detaljert program og tidspunkt er dessverre ikke klart, og oppdateres fortløpende.

Dagen deles i to:
En felles del der det blir oppdatering og informasjon om aktuelle saker fra Montessori Norge. Noe av det vi skal innom er revidering av arbeidstidsavtale, pågående arbeid om vurdering, revidering av avtaler og maler for barnehagene og skolene med mer.

Den andre delen av dagen deler vi oss.
For skolene: Utdanningsdirektoratet er invitert, men det er foreløpig ikke avklart om de kommer. Aktuelt tema er blant annet tilsyn med friskoler. (Et alternativ vil bookes dersom Udir ikke kan stille). Advokat Bjørn Brodwall orienterer om aktuelt arbeid og problemstillinger rundt refusjon av utgifter til spesialundervisning.
For barnehagene: Madlena Ulrich – foredrag/workshop for ledere ved montessoribarnehager. Mer informasjon om tema kommer.

Det blir en enkel stand med montessorimateriell under konferansen, og deltakere vil få 10% rabatt på materiell fra Nienhuis Montessori i nettbutikken vår.

Priser:

  • Hel konferansepakke: 3300 kroner per person.
    (inkluderer to dager med konferanse, lunsj, kaffe/te og pauseservering, middag mandag kveld (drikke kjøpes separat) og overnatting i enkeltrom fra mandag til tirsdag)
  • Konfereanse én dag: 1400 kroner per person
    (inkluderer lunsj, kaffe/te og pauseservering)
  • Middag mandag kveld: 500 kroner
    (for deltakere som kun deltar på konferansen én dag. Drikke kjøpes separat)

Dersom du ønsker hotellrom fra for eksempel søndag til mandag, må dette bookes direkte med hotellet. Oppgi gjerne at du skal på lederkonferansen, slik at du kan beholde samme rom under oppholdet.

Påmeldingsfrist 1. november. Påmelding er bindende.