17. februar til 4. mars arrangerer vi grunnkurs i montessoripedagogikk. Fullført kurs og arbeidskrav gir et AMI Orientation Certificate for 3-6 eller 6-12.

Kurset gir en grundig innføring i montessoripedagogikk, og egner seg for deg som jobber i en montessoribarnehage eller -skole, men ikke selv er montessoripedagog. Det egner seg også for foreldre og andre som er interessert i montessoripedagogikk og barns utvikling.

Kurset er en hybrid, der første halvdel er digital og siste halvdel er med fysisk oppmøte på Campus Vestfold ved Universitet i Sørøst-Norge. I tillegg må man regne med å bruke 12 timer på videoforelesninger og lesing av tekster på egen hånd, og ni timer observasjon i egen klasse/gruppe.

17.-19. februar og 24.-26. februar er digital, mens 28. februar til 4. mars er på Campus Vestfold.

Kursholdere er Carla Foster og Madlena Ulrich, som begge er AMI trainere og underviser ved videreutdanningen i montessoripedagogikk ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Her finner du en oversikt over kursdager, innhold og arbeidskrav:
Program for Grunnkurs i montessoripedagogikk (oppdatert 15.02.2022)

Pris: 12 000 kroner (inkluderer lunsj kursdager på Bakkenteigen/Campus Vestfold)
Reise og overnatting er ikke inkludert.

Påmeldingsfristen er nå utløpt, ta kontakt med oss så fort som mulig hvis du vil delta.

Vi sender faktura til montessoriskolen/-barnehagen. Dersom du ikke får dekket kurset av arbeidsgiver, kan du betale for det selv med kort her: Grunnkurs i montessoripedagogikk.