Marianne Tveraaen er ansatt som rådgiver og Sarah van der Laan som kontormedarbeider i sekretariatet i Montessori Norge.

Marianne Tveraaen.

Stillingen som rådgiver er nyopprettet, og sekretariatet går dermed fra tre til fire ansatte.

Marianne Tveraaen kommer fra stilling som rådgiver i Blå Kors, der hun blant annet har jobbet med politisk påvirkning, å sikre rammevilkår, veilede medlemmer, besvare høringer, holde seg oppdatert på lovendringer og regelverk med mer. Hun har i tillegg pedagogisk bakgrunn og en stor interesse for utdanningsfeltet. Med sin erfaring fra tilsvarende arbeid innen ideell sektor bringer hun inn en viktig kompetanse i sekretariatet, og hun har et stort engasjement for de oppgavene hun skal jobbe med.

 

Sarah van der Laan.

Sarah van der Laan er vår nye kontormedarbeider. Hun har en allsidig bakgrunn med erfaring fra ulike typer administrativt arbeid, service, drift av nettbutikk, eventplanlegging, fakturering og ordrehåndtering med mer. Hun er engasjert i montessoripedagogikk og har i mange år vært privatmedlem i Montessori Norge. Med Sarah får vi en serviceinnstilt, løsningsorientert og fleksibel allrounder med på laget.

Sarah van der Laan tiltrer i stillingen 1. april, mens Marianne Tveraaen begynner 1. juni.